Mattie en Wietze

Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. Mattie en Wietze mogen van ons hier komen oppassen om zo te leren hoe ze papa moeten worden.


Interview With Dutch Band Kensington For Romanian Radio Station Radio Guerrilla In Bonn Germany Radio Guerrilla Kensington Kensington Band

Wij zijn wel toe aan een weekje rust.

. 19 hours agoMattie en Wietze spreken elkaar maandag voor het eerst sinds de ruzie. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken. Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de breuk tussen hem en zijn collega-dj Wietze de Jager is ontstaan.

20 hours agoDe wonderen zijn de wereld nog niet uit. JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. HttpsteamdjmattieenwietzeSinds april 2012 presenteren Mattie en Wietze samen de ochtendshow bij Q-music.

Voor meer info een boekingen. Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. Een taart met kaarsjes uitblazen hoort er natuurlijk bij maar Mattie had eerst nog iets ande.

En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit. Q-music dj Wietze is vandaag 25 jaar geworden. De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -.

20 hours agoMattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic. Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie.

Van het Mattie Wietze Restaurant en de inmiddels beroemde lokfiets tot alle gasten en de hilarische momenten. 20 hours agoMattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners. In het kader van het 5-jarig jubileum van de hun ochtendshow Mattie Wiet.

De mannen bespreken het belangrijkste nieuws van deze weekGa voor nog véél meer Voetbal Inside naar. 20 hours agoMattie en Wietze herenigd. AMSTERDAM - Qmusic-djs Mattie Valk en Wietze de Jager zijn in de boeien geslagen.

Het zet alles in perspectief vertelt Mattie donderdagmorgen bij Qmusic. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio. Nou bij ons zijn ze welkom.

Zeker als je nu kijkt naar wat er aan de hand is in de wereld zet dat dingen in. Een bijzonder moment donderdag 3 maart 2022 1023 Het wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555. Wietze was woest en het duo lag uit elkaar.

Het zet alles in. 18 hours agoMattie en Wietze hebben elkaar sinds breuk niet gesproken Dit is vooral opvallend omdat de twee een paar jaar geleden met ruzie uit elkaar zijn gegaan. Mattie Valk en Wietze de Jager begraven hun enorme radioruzie van vijf jaar geleden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Mattie Valk laat weten dat de twee dit een goed moment vinden om het verleden achter zich te laten. Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. 20 hours agoDe wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Mattie Wietze b. HttpwwwvoetbalinsidenlAbonneer je op ons YouTube c. De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM.

Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio. Volgens Wietze heeft Mattie door te onderhandelen over een eigen contract hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen. Wat een jaar voor je vrienden van de ochtend.

Je geeft daarmee in mijn ogen aan dat het voor de luisteraars belangrijker is dat jij radio maakt in plaats van hen de Mattie Wietze ochtendshow te geven. En dat is wat ik niet begrijp vervolgt Wietze. Rotterdammer Cor moet wat vaker vrij nemen van zijn vrouw Anita maar dat is heel lastig met zijn bloemenstal die 7 dagen per week open is.


Documentaire Over Mattie En Wietze In De Maak Startmakkelijk Nl


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


87 Vind Ik Leuks 1 Reacties Rumag Music Rumagmusic Op Instagram Jamesblunt You Re Beautiful Rumag Rumagm Pop Lyrics Song Quotes You Re Beautiful


Pin Op Kovacs Family


O G3ne Medley Youtube Youtube Ear Candy Medley


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin Op Jan Taminiau


So Please Don T Set It In Stone Ziggo Dome 12 11 2016 Eloiyoussef Janhaker Kensingtonband Kstziggo Concertphoto Concertphotography Rockmusic Dut


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op Marieke


Pin Op Kovacs Family


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin Op Favorite Music Video


Pin Auf Muziek


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel